pedicure, gellak of gelaatsbehandeling: je verdient het!

 

Gelaatsbehandeling

Ik werk met producten van Bio Balance. Deze biologische producten zijn ontwikkeld om de verschillende huidtypes te benaderen. Aan de hand van een professionele huidanalyse bekijken we samen de conditie van je huid.  Er zijn verschillende maskers voor ieder huidtype. Een thermisch masker, een Koalin masker of een Algo Herbal masker. Met de juiste lijn van Bio Balance krijg je bovendien persoonlijk advies voor de juiste nazorg. Zo kan je ook thuis je huid optimaal verzorgen.

 

(medische) pedicure en spa pedicure

Loop je rond op probleemvoeten? Pijn door diepe eelt, kloven, eeltpitten, eksterogen of likdoorns? Of heb je last van ingegroeide nagels, kalknagels, verhoornde nagels of schimmelnagels? Blijf er vooral niet mee rondlopen: boek bij mij een medische pedicure. Mijn missie: je (weer) op wolkjes laten lopen. Wil je gewoon je voeten laten pamperen? Bij een pedicure geniet je van een voetbadje, voetanalyse, knippen van nagels, verzorging van nagelriemen, verwijderen van eelt, voetmassage en voetcrème.

Tijdens de spa pedicure worden je voeten verwend. We werken in 3 stappen: een bubbelbadje, een scrub en een masker maken je voeten weer zachter en gladder. 

  • Gelaatsverzorging: 65 euro voor basis. Met gespecialiseerd masker 70 euro behandeling duurt ca. 65 min

  • Spa Pedicure: 25 EUR behandeling duurt 30-40 min

  • (Medische) pedicure: 25-35 EUR behandeling duurt 40-60 min

  • Gellak handen ful color/ French: 35- 40 EUR behandeling duurt 50-60 min

  • Gellak voeten: 25 EUR behandeling duurt 30 min

Boek een afspraak

Gellak handen en voeten

Gellak wordt ook vaak ‘semi-permanente nagellak’ genoemd en staat ook bekend onder de benaming ‘soak off gel’ en ‘gelish’. Je kunt gellak zien als een gewone nagellak, die op dezelfde manier wordt aangebracht als normale nagellak, maar die wel wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Het voordeel hiervan is dat de lak niet na enkele dagen al begint af te bladderen, maar 2 tot wel 3 weken mooi blijft zitten. Op de voeten tot 6 weken.

Hoe lang de gellak blijft zitten is afhankelijk van de conditie van je nagels. Bij het aanbrengen van gellak wordt eerst een basecoat aangebracht, daarna een dubbele kleurlaag en vervolgens een topcoat.

Mijn praktijk

Contacteer mij

Maak meteen een afspraak voor je favoriete behandeling!