pedicure of gelaatsbehandeling: je verdient het!

 

Gelaatsbehandeling

Ik werk met producten van Bio Balance. Deze biologische producten zijn ontwikkeld om de verschillende huidtypes te benaderen. Aan de hand van een professionele huidanalyse bekijken we samen de conditie van je huid.  Met de juiste lijn van Bio Balance krijg je bovendien persoonlijk advies voor de juiste nazorg. Zo kan je ook thuis je huid optimaal verzorgen.

(medische) pedicure en spa pedicure

Loop je rond op probleemvoeten? Pijn door diepe eelt, kloven, eeltpitten, eksterogen of likdoorns? Of heb je last van ingegroeide nagels, kalknagels, verhoornde nagels of schimmelnagels? Blijf er vooral niet mee rondlopen: boek bij mij een medische pedicure. Mijn missie: je (weer) op wolkjes laten lopen. Wil je gewoon je voeten laten pamperen? Bij een pedicure geniet je van een voetbadje, voetanalyse, knippen van nagels, verzorging van nagelriemen, verwijderen van eelt, voetmassage en voetcrème.

Tijdens de spa pedicure worden je voeten verwend. We werken in 3 stappen: een bubbelbadje, een scrub en een masker maken je voeten weer zachter en gladder. 

  • Gelaatsverzorging: 65 EUR behandeling duurt ca. 65 min

  • Spa Pedicure: 25 EUR behandeling duurt 30-40 min

  • (Medische) pedicure: 25-35 EUR behandeling duurt 40-60 min

Boek een afspraak

Mijn praktijk

Contacteer mij

Maak meteen een afspraak voor je favoriete behandeling!