top of page
Mediusche pedicure

Medische pedicure, gellak en gel of gelaatsverzorging: je verdient het!

product2_893.jpg

Gelaatsbehandeling

Ik werk met producten van Bio Balance. Deze biologische producten zijn ontwikkeld om de verschillende huidtypes te benaderen. Aan de hand van een professionele huidanalyse bekijken we samen de conditie van je huid.  Er zijn verschillende maskers voor ieder huidtype. Een thermisch masker, een Koalin masker of een Algo Herbal masker. Met de juiste lijn van Bio Balance krijg je bovendien persoonlijk advies voor de juiste nazorg. Zo kan je ook thuis je huid optimaal verzorgen.

Gelaatsbehandeling basis: € 65

behandeling duurt 75 min

Koalin masker (acne): € 70

behandeling duurt 75 min

Algo Herbal masker/thermisch masker: € 70

behandeling duurt 75 min

Medische pedicure

Loop je rond op probleemvoeten? Pijn door diepe eelt, kloven, eeltpitten, eksterogen of likdoorns? Of heb je last van ingegroeide nagels, kalknagels, verhoornde nagels of schimmelnagels? Blijf er vooral niet mee rondlopen: boek bij mij een medische pedicure. Mijn missie: je (weer) op wolkjes laten lopen. Wil je gewoon je voeten laten pamperen? Bij een pedicure geniet je van een voetbadje, voetanalyse, knippen van nagels, verzorging van nagelriemen, verwijderen van eelt, voetmassage en voetcrème.

Medische pedicure: € 30 

behandeling duurt 40 min

Gellak handen ful color/ French: € 35- 40

behandeling duurt 50-60 min

Gellak voeten: € 25 

behandeling duurt 25 min

Manicure: € 25

behandeling duurt 25 min

Gel zonder verlenging: € 52

behandeling duurt 1,5 uur

Gel met verlenging:  € 63

behandeling duurt 2u 

Bijwerking, tussen 3 a 4 weken:  € 45

behandeling duurt 1u 50 min

Bijwerking na 5 weken:  € 55

behandeling duurt 1u 50 min

Verwijdering: € 30

behandeling duurt 50 min

Wat is het verschil tussen gel en gellak op handen en voeten

Gellak wordt ook vaak ‘semi-permanente nagellak’ genoemd en staat ook bekend onder de benaming ‘soak off gel’ en ‘gelish’. Je kunt gellak zien als een gewone nagellak, die op dezelfde manier wordt aangebracht als normale nagellak, maar die wel wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Het voordeel hiervan is dat de lak niet na enkele dagen al begint af te bladderen, maar 2 tot wel 3 weken mooi blijft zitten. Op de voeten tot 6 weken.

Hoe lang de gellak blijft zitten is afhankelijk van de conditie van je nagels. Bij het aanbrengen van gellak wordt eerst een basecoat aangebracht, daarna een dubbele kleurlaag en vervolgens een top

Gel is een opbouwende manier van werken, dit werkt ook zeer goed als je verlenging wilt van je eigen nagels, gel is steviger als gellak, bij gel wordt er nadien bijgewerkt en moet het niet eerst verwijderd worden.

gellak

Mijn praktijk

Contacteer mij

Maak meteen een afspraak voor je favoriete behandeling!

bottom of page