top of page
Mediusche pedicure

Medische pedicure, gellak en gel of gelaatsverzorging: je verdient het!

product2_893.jpg

Gelaatsbehandeling

Ik werk met producten van Bio Balance. Deze biologische producten zijn ontwikkeld om de verschillende huidtypes te benaderen. Aan de hand van een professionele huidanalyse bekijken we samen de conditie van je huid.  Er zijn verschillende maskers voor ieder huidtype. Een thermisch masker, een Koalin masker of een Algo Herbal masker. Met de juiste lijn van Bio Balance krijg je bovendien persoonlijk advies voor de juiste nazorg. Zo kan je ook thuis je huid optimaal verzorgen.

Gelaatsbehandeling basis: € 65

behandeling duurt 75 min

Koalin masker (acne): € 70

behandeling duurt 75 min

Algo Herbal masker/thermisch masker: € 70

behandeling duurt 75 min

Medische pedicure

Loop je rond op probleemvoeten? Pijn door diepe eelt, kloven, eeltpitten, eksterogen of likdoorns? Of heb je last van ingegroeide nagels, kalknagels, verhoornde nagels of schimmelnagels? Blijf er vooral niet mee rondlopen: boek bij mij een medische pedicure. Mijn missie: je (weer) op wolkjes laten lopen. Wil je gewoon je voeten laten pamperen? Bij een pedicure geniet je van een voetbadje, voetanalyse, knippen van nagels, verzorging van nagelriemen, verwijderen van eelt, voetmassage en voetcrème.

Medische pedicure: € 30 

behandeling duurt 40 min

Gellak handen ful color/ French: € 35- 40

behandeling duurt 50-60 min

Gellak voeten: € 25 

behandeling duurt 25 min

Voetreflexologie

behandeling duurt 1,15 uur

Manicure: € 25

behandeling duurt 25 min

Voetreflexologie

In voetreflexologie worden verschillende druktechnieken gebruikt om specifieke reflexgebieden op de voeten te stimuleren.
De bedoeling is een gunstig effect te bekomen in andere, corresponderende delen van het lichaam zoals organen, beenderen, wervels, spieren enz.

 

Effecten van een voetreflexbehandeling

  • Verbetert de doorbloeding

  • Bevordert de afvoer van afvalstoffen

  • Verhoogt de weerstand

  • Loslaten van spanningen

  • Opheffen van blokkades om het natuurlijk evenwicht te herstellen

 

Na de behandeling

Je kan soms last krijgen van vermoeidheid, hoofdpijn, verandering van slaappatroon en emotioneler zijn, maar u kan zich ook gewoon ontspannen en rustig voelen.

Dit kan erop wijzen dat het lichaam aan het ontgiften is en zich aan het herstellen is.

 

Tips en advies

  • Draag altijd loszittende kledij voor een voetreflexbehandeling. De voeten en onderbenen moeten kunnen behandeld worden.

  • Het is heel belangrijk om de dag van de behandeling geen alcohol te nuttigen om hevige reacties van het lichaam te vermijden.

  • Twee tot drie dagen na de behandeling voldoende water of kruidenthee drinken zodat alle afvalstoffen die vrijkwamen tijdens de behandeling kunnen afgevoerd worden.

  • Het is altijd interessant om de reacties van tijdens of na de behandeling eventjes te noteren en de volgende keer mee te brengen.

istockphoto-1329642945-612x612.jpg
gellak

Mijn praktijk

Contacteer mij

Maak meteen een afspraak voor je favoriete behandeling!

bottom of page